mars var en lång månad



Mars var maratonfikor med Anna och en praktikvecka i Kungälv, en spontanutflykt till Gunnebo slott och Johans nybakta kanelbullar.


Mars var en helg i Arvika och luncher på skolan med Anna och Spogardh, traskande i skolans korridorer och en gudstjänstsjungning i Härlanda.


Mars var färger i köket och att följa Viktor till vagnen när han skulle åka hem, en spelning på Foajébaren och blå himlar.


Mars var tårtbuffé på Steinbrenner & Nyberg och att vakna tidiga mornar.


Mars var Matrix-filmmaraton och nattpannkakor.


Mars var eviga övningstimmar och ett tidigt, folktomt Kungsportsplatsen, fattig student-eftermiddagsfika på skolan och middag i Åses kök.

I april önskar jag mig mindre stress och mer sångglädje. Jag önskar att jag ska jämföra mig mindre med andra och göra mer av det jag själv längtar efter. Jag önskar mig en solig påsk i Trollhättan och fler skogspromenader. Jag önskar mig sena måndagsdanser på lindyn, rolig post och goda kakor. Rep med Härlanda kammarkör som inte bara gör mig trött utan också glad och inspirerad (det önskar jag åt skolans kammarkör också förstås, men där jag inte alls orolig för det, vi har nästan alltid roligt). Jag önskar mig sovmorgnar och myskvällar med Viktor och långa, pratiga fikor med vänner.

No comments :

Post a Comment