helt, som det ska



Det är ett hårt och tråkigt liv att vara utan Viktor. Nu kom jag precis hem från helgen i Arvika och känner bara näej, det här har jag väl ingen lust med, att helgen redan ska vara slut, att tiden tillsammans redan är slut, och nu är det en hel arbetsvecka till utan min älskling. Och sen är det helg och då är livet ... helt. Som det ska. Och sedan ska man vänta och längta igen. Och så vidare, i all överskådlig framtid. Det känns ju inte bra. Jag vill inte vara en som som går runt och tillbringar mitt fina liv med att bara längta till och enbart värdesätta helgen. Det är väl inget liv? Fast just nu är jag i en period då jag faktiskt gör det ... i alla fall lite. För att allt är sämre utan Viktor. (Vad vi har gjort i helgen? Inget. Legat kvar i sängen halva dan. Lärt mig lösa Rubiks kub. Promenerat. Sjungit och spelat litegrann. Fikat. Inget särskilt. Bara varit ihop. Det räcker för mig. Det är allt jag vill ha.)

Björk | Hunter

3 comments :

  1. Ja, usch för distansförhållanden. Men tur att du har hittat en så bra kille, hann inte prata så mkt med honom men det lilla jag hanns å verkar han super! Du har inte visat nåt papperspyssel på länge, har du inte gjort nåt eller bara inte visat? kram

    ReplyDelete
  2. Vilken fin kommentar Karin, vad glad jag blir. Nej, jag har faktiskt inte gjort så mycket som jag varit stolt över på senare ... har fastnat i prestationsträsket där, total låsning. Sen har jag heller inte tänkt att någon som läser bloggen skulle vara intresserad av mitt pappersjoxande, men där hade jag ju uppenbarligen fel! :) Kram!

    ReplyDelete
  3. du kan googla på donna downey å kolla in hennes "inspiration wednesdays". hon skapar medan hon filmar utan att veta vart hon är påväg. härligt!

    ReplyDelete